Filter

  Hår Tilbehør

Ryd

  Pris

Ryd

  Besparelse

Ryd
 

ghd Curve

3 resultater

Den innovative, nye serie af krøllejern fra ghd anvender en keramisk teknologi, som ved hjælp af varmesensorer og smart design giver dig sunde, smukke lokker. Disse krøllejern er blandt de bedste på markedet, og med det ergonomiske men elegante design kan du få et godt greb med minimal risiko for at brænde hånden under styling. Den perfekte kombination: professionelle resultater, og et elegant men praktisk design!

Hvilket ghd krøllejern er det bedste?

Ghd Curve Classic Curl Tong Set
Dette krøllejern er ideelt til at lave en elegant og klassisk frisure. Dens 26mm medium tykkelse giver dig volumen og kan bruges i alle hårlængder.

Ghd Curve Soft Curl Tong Set
Dette krøllejern har en tykkelse på 32 mm, og er ideel til styling af længere hår. Du vil blive overvældet over hvor smukke bølger du kan få!

Ghd Curve Classic Wave Wand Set
For et mere modern look, anbefaler vi det klassiske wave wand set. Tykkelsen er fra 26-38 mm, som giver flotte, store bølger og et look egnet til den røde løber!

Ghd Curve Creative Curl Wand Set
Hvis du ønsker naturlige krøller med fylde og form, er Creative Curl Wand Set en sikker vinder. Takket være dens tykkelse på 23-28 mm, får du nemt det smarte, elegante look du altid har drømt om.

Sorry, we can't find any results that match your chosen filters