Filter

  Makeupprodukter

Ryd

  Makeup farver

Ryd

  Makeup Tilbehør

Ryd

  Pris

Ryd

  Besparelse

Ryd
 

Alt NYX Professional Makeup

115 resultater

NYX Professional Makeup er ledende indenfor kraftige øjenskygger og pigmenter. Mærket er elsket af makeupentusiaster rundt omkring i hele verden.

Produkterne er af høj kvalitet, teksturerne er lækre og baserne holder længe; det store udvalg af kultuprodukter elsket af profesionelle og bloggere i hele verden, gør mærket til et must-have i enhver sminkepung.

NYX Professional Makeup Born To Glow Liquid Illuminator

Et 'dewy' look er altid in, og takket være NYX Professional Makeup Born To Glow Liquid Illuminator, er det ufatteligt nemt at få. Denne highlighter kan bruges enten som en base, inden foundation, eller til at fremhæve din glød; den kan også bruges på kindbenene, for at fremhæve ansigtstrækket.

NYX Professional Makeup Lip Primer

En primer anvendes for at makeuppen lægger sig helt perfekt på huden, så hvorfor skulle man ikke bruge en på læberne også? En kraftig læbestift kan nemt komme til at "bløde", men med NYX Professional Makeup Lip Primer kan du undgå det. Den forlænger ikke kun holdbarheden at dit læbeprodukt, den gør det også nemmere for dig at påføre dit produkt bagefter.

NYX Professional Makeup Lip Lingerie Liquid Lipstick

Denne supercremede, matte, flydende læbestift giver dig det perfekte nude finish, som får dine læber til at se fantastiske ud. Den fås i mange nuancer, fra lys nude til mørk mahognie, alverdens naturlige toner, så du kan variere dine nude læber.


Sorry, we can't find any results that match your chosen filters