LOOKFANTASTIC Skønheds-Adventskalender 2023

Find din fantastiske side med 27 skønhedslejligheder (12 i fuld størrelse) på 25 dage, herunder Color Wow, Sol de Janeiro, ELEMIS og meget mere!

DKK 860.0

860 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

På lager

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Kundeanmeldelser

Overall Rating : 4.21 / 5 (14 anmeldelser)
  • 9 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 4 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Se alle anmeldelser
 

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Virkelig pengene værd

Jeg var så glad for min kalender sidste år! Skal også have fingrene i en igen i år!  Meget værdi for pengene 

Var dette til hjælp?

Ikke pengene værd

Jeg har købt kalenderen i 4 år og har været super glad for den. Den var bedst de 2 første år fordi man fik en elemis marine cream med på 50 ml. I år var den virkelig dårlig, næsten ingen produkter i full size, nogle I luksus sample men også flere I almindelig sample størrelse. Giver ingen mening af få en ansigts crème på 5 ml. Det kan heller ikke være smart for de forskellige brands, da der ikke er nok i til at man ksn se om det virker og så køber man det nok ikke igen. Tror St jeg blev glad for 2 produkter ud af 25, så det vsr et elendigt køb. Ved ikke om jeg tør håbe på at de opgraderet næste år. Må evt finde en kalender et andet sted fra

Var dette til hjælp?

Manglende silkepapir

Fik den skønneste julekalender men undrede mig over at tingene ikke var pakket ind i Silkepapir i hver enkelt skuffe som jeg havde set på div. Unboxing og også almindelige billeder på facebook og instragram. Kontakter jer og en masse frem og tilbage endda også på engelske (hvorfor det jeg kontakter jer på dansk på dansk side) Det ender med at i skriver at i ikke kan se hvad i skal kunne gøre ved det ... virkelig ikke en særlig kunde service måde at gøre tingene på. Noget af oplevelsen er da at hver enkelt ting er pakket ind i silkepapir som en gave.. så ville egentlig bare have en forklaring.

Var dette til hjælp?

Julekalender

Super hurtig levering! Har ikke åbnet lågerne endnu🙈

Var dette til hjælp?

Love, love, love

This was such! an incredible advent calendar. Most of the products were insanely good and I fell in love with so many of them, not mentioning I got to try so many brands. Great job! Can't wait for 2019's

Var dette til hjælp?

Fanstastisk

I think this is an amazing calendar! With such a good blend of make -up and skin care items, it's a great way to try out new brands and just have fun with them. I watched at least ten videos before I purchased it, and still while unwrapping them at home I was ecstatic. Really, really(!) great job.

Var dette til hjælp?

Fantastisk kalender

Jeg har købt julekalenderen fra Lookfantastic i flere år, og den er den bedste julekalender, man kan tænke sig. Fuld af gode overraskelser, og man får meget for pengene.

Var dette til hjælp?

Okay til prisen

Jeg syntes der var alt for meget creme og små størrelser i kalenderen end jeg syntes prisen er til. Det er for dyrt når man får så meget småt. Jeg syntes også at der var for lidt makeup i den, men det er jo smag og behag.

Var dette til hjælp?

Fantastisk!!

Hvert år overgår den sig selv! man får SÅ mange fine makeup, hudpleje og hårprodukter

Var dette til hjælp?

Yes!

Jeg købt kalenderen sidste år (2016) og jeg var helt vild med de forskellige produkter - blev helt forelsket i FOREO som var med i sidste år. Og deres eksklusive palette med Illamsqua sidste år var rigtig fedt! Har allerede købt min i år, og kan ikke vente indtil den 1. december! :D

Var dette til hjælp?