RPR

1 resultater

Professionelle hårplejeprodukter fra Australien - produkter fra RPR er nemme at bruge og anvender de seneste teknologier og ingredienser. Deres udvalg af shampoobalsam, behandlinger og stylingprodukter giver professionelle resultater til rimelige penge. De har en serie til ethvert behov; både farvebehandlet hår, krøllet hår, afbleget hår, såvel som en glattende serie til kruset hår. Find hele deres sortiment online på lookfantastic.

Her kan du læse lidt mere om nogle af de mest populære produkter fra RPR:

RPR Make Me Shine Finishing Spray er en ultra let balsam som ikke skal vaskes ud; den giver slidt og tørt hår glans igen. Samtidig tæmmer den kruset hår, og behandler beskadigede follikler, så du får glatte, bløde og nærede lokker. Et par sprøjt med denne spray vil holde dit hår beskyttet mod UV-stråler.

RPR Give Me Body and Strength Leave in Mist giver volumen og får øjeblikkeligt håret til at se tykkere ud. Den styrker hårfibrene fra rod til spids, og reducerer knæk. Den er ideel til fint og tyndende hår, og sikker at bruge på farvet og kemisk behandlet hår.

RPR Untangle Me LEave in Hydrating Mist er en let spray, som forebygger knuder og krus, så det bliver nemmere for dig at rede dit hår. Den giver håret et boost af fugt, og styrker tørt og slidt hår. Den beskytter mod UV-stråler og forebygger at farvet hår falmer.

Sortér efter

Products