Avène

62 resultater

Avène er et fransk dermatologisk mærke, som er ideelt til følsom og skadet hudAvéne blev grundlagt i 1743 og er dedikeret til at udvikle produkter som lindrer irritation og udbrud, samtidig med at pleje og genskabe balancen i huden.

Hemmeligheden ligger i mineralvandet fra Cévennes Bjergene i den sydlige del af Frankrig, hvor vandet absorberer mineraler og essentielle elementer som har vist at have en plejende effekt på overfølsom hud. Avène er dedikeret til dermatologi og til at udvikle effektive dermatologiske produkter - netop det mærke vi elsker i dag.

Med et stærkt fokus på dermatologiske og farmaceutiske principper kan du roligt stole på at din følsomme hud vil føles beroliget og blødere, når du bruger Avènes luksuriøse produkter. Avènes produkter er udviklet uden kemikalier der kan lede til irritation. Mærket byder på flere serier tilpasset til forskellige niveauer af overfølsomhed - fra følsom hud til hud med allergi eller udbrud, du vil undre dig over hvordan du har kunnet leve uden disse produkter.


Sortér efter

Products