Tangle Teezer

93 resultater

Tangle Teezer blev etableret af frisøren Shaun Pulfrey, og har vundet flere priser indenfor hår og skønhed. I 2012 vandt mærket en 'Queen's Award for Enterprise in Innovation', samtidig med at vinde 'Best Hair Essential' i Harpers Bazaar Beauty Hot 100. Tangle Teezer er elsket af kendisser såsom Victoria Beckam og Cara Delevinge, og er det 19. hurtistvoksende firma i Storbritannien.

Børst dit hår nemt og behageligt med Tangle Teezers serie på Lookfantastic. Hver børste er unikt designet til at glide nemt og smertefrit gennem dit hår. Deres børster er egnet til alle hårtyper, men er særligt effektive i skrøbeligt eller farvebehandlet hår. Tangle Teezers kan hjælpe med at reducere brud i håret, slidte spidser og andre skader i håret. Børsterne gør mere end bare at rede håret igennem; samtidig masseres hovedbunden og hårprodukter ordeles jævnt i håret. Tangle Teezers kan bruges på både naturligt og syntetisk hår, og er elsket af frisører og professionelle. Du kommer til at undre dig, hvordan du har levet uden! 

lookfantastic har et bredt udvalg af Tangle Teezers i mange farver og designs. Hvad enten du leder efter en børste du kan bruge i badet, eller en som er skånsom nok til at bruge på børn, kan du finde den rigtige børste egnet til dine behov.

Sortér efter

Products