Det originale øjenvippemærke

Det originale øjenvippemærke

Eylure blev etableret i 1947 af to brødre, David og Eric Aylott, som var kendte makeupartister i den britiske filmindustri. Eylure var nogle af de første på markedet med deres falske vipper. De opkaldte mærket efter Eye Allure, og er et respekteret mærke indenfor kosmetik med over 65 års erfaring.

Eylure har over 60 års erfaring indenfor skønhedsindustrien, og bringer dig de bedste ‘beauty tricks’. Eylure udvikler og designer dramatiske stripvipper i mange forskellige stilarter, fra individuelle vipper til vippetilbehør. Eylure har en løsning til ethvert vippeproblem.

Hvadenten du har lyst til store, voluminøse vipper på dansegulvet eller at forbedre dine vipper i dagligdagen, har Eylure et sæt øjenvipper der er perfekte til dig!

Påfør vipperne hurtigt og nemt

Påfør vipperne hurtigt og nemt

At påføre falske øjenvipper bliver nemmere og nemmere med deres originale falske vipper. Alle Eylures naturlige øjenvipper er bukket til at gøre påførelsen nemmere. Læs vores step-by-step tutorial, og få perfekte vipper hver gang.

2019 © The Hut.com Limited er registreret i Storbritannien (virksomhedsnummer 05016010) med adresse på Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, UK, M90 3DQ

Sikker betaling med
Visa Mastercard Maestro Amex Paypal Klarna