The Beauty Set er lookfantastic's nye digitale samlingspunkt for skønhed. Efter stor succes i Storbritannien kommer #TheBeautySet til Danmark.


The Beauty Set er en udvalgt gruppe af skønhedselskere, som vil teste nye produkter, give tips og dele sine erfaringer via sine Instagram-profiler. Medlemmerne er blevet valgt for deres kreativitet, fokus på detaljer og digitale indhold. Plus så har vi alle en stor lidenskab for skønhed!


Bliv mere bekendt med dem! Læs mere om dem nedenfor og følg dem på Instagram.


Se de senste nyheder, som vi har sendt til The Beauty Set her.


“Get the latest looks with lookfantastic”

Se denne måned

Zenia

Zenia arbejder til dagligt i København med blandt andet at finde den perfekte balance mellem nydelse, velvære og skønhed som mental coach i sit eget firma Santini Recovery. Hun har ekspertise i at behandle spiseforstyrrelser. 

Her fortæller Zenia om sin interesse for skønhed:

Det ligger nok i min DNA som kvinde. Jeg er på det seneste begyndt at værdsætte og omfavne min feminine side mere end førhen. Skønhed, hudpleje og makeup er en forholdsvis ny verden for mig, som jeg synes er spændnde. Jeg nyder at bruge lidt ekstra tid på at forkæle mig selv med lækre produkter. Jeg vil gerne opfrodre til mere nydelse og selvkærlighed i hverdagen.

@zeniasantinirecovery

Anastasiia

Mød Anastasiia fra Ukraine, som har taget springet til København. Hun har været en sand 'beauty addict' lige siden, hun var lille og legede med sin mors og mormors makeup. 

Anastasiia fortæller:

Jeg brænder for skønhed. Jeg elsker alt, der er en del af selvudtryk, self-love og selvpleje. Det er de små ting, der kan give godt humør og få os til at føle os bedre med os selv. Måske er det ikke altid det vigtiste, men hvis en god hårdag får dig til at smile, så er der ikke noget forkert i det. Som blogger kan jeg godt lide at dele mine erfaringer og hjælpe andre med at føle sig bedre med sig selv samt med at finde de produkter, som de også vil elske.

@worldinspiresyoucreate

Sara

Sara bor i Aarhus sammen med sin forlovede Emil og deres datter Emmy. Hun arbejder til dagligt som branding og business developer og er passioneret omkring skønhed, sundhed, mode og rejser.

Her fortæller Sara om sin tilgang til skønhed:

Jeg er en evigt fortaler for naturlig skønhed, som for mig mest af alt er en følelse. Jeg elsker at nørde hudpleje og at spice hverdagen op med lækre hudpleje- og skønhedsprodukter, for der skal være plads til selvforkælelse. Altid. Mit mantra: LESS IS MORE - by the look!

@sarasandbaek