Pai Skincare Rosehip BioRegenerate Oil 30ml

DKK 252.0

252 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Udsolgt

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Kundeanmeldelser

Overall Rating : 3.67 / 5 (3 anmeldelser)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
 

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Virkelig god olie til ansigtet

Jeg blev stor fan af Pai rosehip Oil for et års tid siden, havde læst mange anmeldelser og ledte efter noget min sensitive hud ville blive glad for, hvor jeg har forsøgt vitamin A (alt for udtørrede) og alt mulig andet der stressede min hud mere end noget andet. Pai rosehip fik min hud i mere balance og beroligede den, og har været stor fan lige siden (den fedter/klister ikke).. tag ikke alt for meget på, ellers har du et orange pudebetræk ;-) jeg overgjorde det de første par gange. Min mor er sidenhen også blevet kæmpe fan (hun er 66 år og jeg er snart 30). Kan varmt anbefale den, bruger den primært som natolie, men blander den også i min dagscreme til tider når behovet opstår.

Var dette til hjælp?

Pai Rosehip Oil

Den dårligste Rosehip Oil jeg har prøvet, og jeg har prøvet mange forskellige gennem de sidste par år. Olien efterlader huden med en stærk orange kulør og virker nærmest tør i stedet for fugtgivende. Andre olier kan få huden til at stråle og virkelig gøre en forskel, men denne gør nærmest det modsatte. Har også en meget stærk og ubehagelig lugt. Så hvis ikke der er noget i vejen m den flaske jeg har fået tilsendt og det er sådsn produktet skal være, så kan jeg bestemt ikke anbefale Pais olie.

Var dette til hjælp?

Fantastic

I love this product , since I’ve been using it everyday I didn’t get one pimple on my face and it’s still early to say but I feel like the scars are fading away

Var dette til hjælp?

Andre kunder købte: