The Science of Beauty

Se her hvilke produkter du får med i denne Limited Edition The Science of Beauty Box. Skønne produkter der udvilket baseret på videnskab.

Avant PH Balancing & Brightening Rose Infusion Day Mist

I denne boks får du den luksuriøse spray fra Avant. Den indeholder Rose, der fjerner død hud og giver huden en smuk glød. Sprayen kan bruges inden fugtighedscreme, men kan også bruges som en settingspray, der bibeholder hudens fugt dagen land. Sprøjtes direkte på ansigtet med en afspand på ca. 25cm.

SHOP NU

Neom Real Luxury Fragrance Candle

Alle duftlys fra NEOM er udviklet baseret på videnskab indenfor aromaterapi, for at øge velvære med rene æsteriske olier. Lysene brænser langsomt, rent og helt uden at udsende skadelige stoffer. Dette lys har en fantastisk fortrylende duft!


SHOP NU

Christophe Robin Hydrating Melting Mask with Aloe Vera

Denne hårmaske bruger de naturlige egenskaber af aloe vera, vitaminer, aminosyrer samt hørfrøolie. Disse ingredienser giver håret en masse fugt, og gør det mere elastisk uden at det bliver tungt. Hårkuren består af 98% naturlige ingredienser.

SHOP NU

Medik8 Hydr8 B5

Denne powerserum indeholder den ultimative fugtbooster: hyaluronsyre. Det er et naturligt stof i kroppen og indeholder 1000 gange sin egen vægt i vand og kan frigive det til huden. Vitamin B5 sikre også at fugtigheden forbliver i huden så den regenerere sig bedre. 
SHOP NU

Magicstripes Magnetic Youth Mask

Denne ansigtsmaske har en hemmelig ingrediens - Magneter! Magneter samt de øvrige ingredienser som hydrolyseret kollagen, treulose, hyaluronsyre, vitamin E, aloe og niacinamid stimulerer blodcirkulationen, mindsker rynker og holder huden virkelig godt hudreret.

SHOP NU

Molton Brown Body Wash UND Body Lotion Vetiver & Grapefruit

Molton Brown er kendt for luksuriøse, langvarige dufte, der forkæler alle sanser. Den helt nye duft "Vetiver & Grapefruit" er baseret på noter af grapefrugt, kardemommeog hvid peber, samt noter af neroli, roseog lychee. Base noterne er af vetiver, cedertræ og rav. En sang fryd for sanserne, i boksen får du både en shower gel og body lotion. 

SHOP NU