Beklager, dette produkt er midlertidig udsolgt. Tilføj det til din ønskeliste for at modtage en e-mail, når det er tilbage på lager.

Andre kunder købte i stedet

EX1 Cosmetics Invisiwear Liquid Foundation 30 ml (Various Shades)

DKK 109.0

109 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Udsolgt

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Kundeanmeldelser

Overall Rating : 4.33 / 5 (3 anmeldelser)
  • 1 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Super let og behagelig

Har købt EX1 foundation flere gange via. Lookfantastic.dk. Jeg har selv fedtet/kombineret hudtype og rødme på kinderne og hagen. EX1 er rigtig god til at give min hud en balance med ensfarvet nuance. Den holder også rigtigt godt (vil mene op til mindst 4-5 timer) inden man shine (olie) kan ses igennem. Dog ville jeg ønske, at der var en lysere shade end F100. Jeg plejer som regel at blande den med L'O´real's Infallible Foundation i en ganske lysere tone for at matche min hudfarve helt perfekt.

Var dette til hjælp?

Fire stjerner

Lægger super flot og passer perfekt til min hudfarve her om sommeren, da den har en gul/beige undertone. Savner dog lidt en bedre dække evne. Hurtig levering!

Var dette til hjælp?

Den bedste!

Bedste foundation i hele verden, hvis man som jeg døjer med rød og sart hud i ansigtet og er mere til den varme tone. Jeg bruger ligeledes selvbruner som ofte har en varm olien undertone - derfor er det for mig også vigtigt at finde en foundation som kan 'holde min røde hud nede'. Der skal ikke meget til for at rødmen kommer igennem, men denne foundation er perfekt! Jeg har købt EX1 foundation fra lookfantastisk (uk) alle gangene, så jeg er overlykkelig over at den er kommet til Danmark! Altid glad for at besøge Lookfantastisk og jeg glæder mig til at skulle besøge .dk fremover! :D

Var dette til hjælp?