Få deres look: 'Broken Waves'

Se denne video og lær hvordan du får naturligt smukke bølger i håret, når du bruger T3s Volumizing Hot Rollers LUXE.Deres Volumizing Hot Rollers LUXE kommer med T3 HeatCore teknologi og flere temperatur stillinger, som hjælper med at give volume, fylde og glans til alle hårtyper. CoolGrip kanter gør det nemt at binde håret rundt om deres rollers.T3 har revolutioneret styling og hårpleje med deres innovative og elegante produkter. Udover at beskytte håret med deres karakteristiske teknologier, får du professionelle resultater med de smukt designede stylingredskaber fra T3, så du kan få en luksuriøs oplevelse derhjemme - hver gang.

T3 - videnskaben bag "Fabulous" T3

T3 var de første til at bruge Tourmaline i deres stylingredskaber. Tourmaline er kendt for ioniske varmeegenskaber; T3 var de første til at udvikle en hårtørrer som ikke skader håret. T3 teknologi er resultatet af flere års videnskabelige undersøgelser og teknologisk udvikling. Deres innovative stylingredskaber kombinerer innovativ teknologi med smukt design for at give ’Runway-Ready’ resultater på rekordtid.

Se Vores Udvalg

2019 © The Hut.com Limited er registreret i Storbritannien (virksomhedsnummer 05016010) med adresse på Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, UK, M90 3DQ

Sikker betaling med
Visa Mastercard Maestro Amex Paypal Klarna