Beklager, dette produkt er midlertidig udsolgt. Tilføj det til din ønskeliste for at modtage en e-mail, når det er tilbage på lager.

Andre kunder købte i stedet

Revlon Colorstay Make-Up Foundation for Normal/Dry Skin (Various Shades)

DKK 122.0

122 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Udsolgt

Image 1, colorstay longwear makeup for normal to dry skin. image 2, colour stay longwear makeup for normal to dry skin. flawless 24 hour wear, 24 hour hydration, hyaluronic acid boosts moisture by over 120%, transfer resistant, waterproof and mask friendly, oil free, SPF 20, fragrance free. image 3, 24 hour hydration, hyaluronic acid boosts skin's moisture by over 120%. image 4, even better than before. improved formula, now with more hyaluronic acid to boost skin's moisture. previous vs updated.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Kundeanmeldelser

Overall Rating : 2.0 / 5 (2 anmeldelser)
  • 0 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
 

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Hm… ikke så god som forventet

Jeg har tør og dehydreret hud - og håbede at denne foundation ville se godt ud på min hud, der har en tendens til “polka dot pores” med nogle foundation. Desværre er den ikke helt så god som jeg håbede - jeg kan få den til at se pæn med masser creme først og brug af en beauty svamp - men det kræver meget arbejde.

Top Anmelder

Var dette til hjælp?

Meget mat og tør udseende på min hud

Min hud er normal, men dehydreret. Troede derfor at denne foundation ville være fin til mig, men ak - den ser meget mat, tør og livløs ud på min hud. 

Top Anmelder

Var dette til hjælp?