Beklager, dette produkt er midlertidig udsolgt. Tilføj det til din ønskeliste for at modtage en e-mail, når det er tilbage på lager.

Andre kunder købte i stedet

First Aid Beauty Hello FAB Coconut Water Cream

DKK 261.0

261 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Udsolgt

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Kundeanmeldelser

Overall Rating : 4.75 / 5 (4 anmeldelser)
  • 3 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Ideel til en mere olieret hud

Denne creme ville være ideel til en mere olieret hud. Den er let, hurtigt absorberende og rigtig lækker at arbejde med. Krukken holder ca. en månedstid ved brug morgen og aften. Personligt har jeg normal til tør hud, så lige præcis til mig, var den langt fra fugtgivende nok, desværre - havde nok ikke helt fanget, at den ikke er markedsført mod mig ;)

Var dette til hjælp?

Fantastisk til kombi/olieret hud!

Denne lette dagcreme er simpelthen et must have for kombinerede og olierede hudtyper! Den er super let på huden og absorberes rigtig hurtig! Ligger rigtig flot under makeup og kan anbefaledes at ligge under ens solcreme også, da den tilføjer en passende mængde fugt uden af gøre en ekstra skinnerne. Jeg kan se mig selv bruge denne langt ud i fremtiden også! 10/10 do recommend :)

Var dette til hjælp?

Love this cream!

I love this cream!!! It’s really lightweight, perfect for my combination skin. It leaves your skin hydrated and it’s not greasy at all. Smells really nice also, like coconut!

Var dette til hjælp?

God Creame til Oli/Combi hud

Ville anbefalde. Den giver ikke et lag af fedt i løbet af dagen, hviklet er meget rart siden det har jeg prøvet med andre cremer. Så hvis man har olierede hud/combi hud, ville den være god. Den har en dejlig lugt i løbet af dagen også. Dufter lidt af jordbær. :)

Var dette til hjælp?