PK PREP – Ny & Luksuriøs Styling
PK Prep er en ny og luksuriøs stylingserie, videnskabeligt formuleret til at hjælpe med at give dig smukt hår. PK Prep plejer og styler dit hår, så det er både sundt og smukt.

Deres innovative kollektion giver dig kontrol og glans og er udviklet af eksperter. Produkterne er beriget med beskyttende ingredienser der giver håret en utrolig glans. Deres produkter giver på længere sigt sundere, stærkere hår. PK Prep giver dig desuden mulighed for at skabe enhver stil, og holder dit hår sundt og stærkt.

Deres trio: Perfecting Spray, Plumping Cream og Polishing Balm kan bruges hver for sig eller sammen.

Se deres video tutorial nu, og lær hvordan du kan bruge PK Prep serien.

PK PREP – Ny & Luksuriøs Styling
PHILIP KINGSLEY: EN PRISVINDENDE SERIE TIL HÅR & HOVEDBUND

PHILIP KINGSLEY: EN PRISVINDENDE SERIE TIL HÅR & HOVEDBUND

Philip Kingsley Trichological Consultants har siden 1957 udviklet eksklusive hårplejeprodukter, styling og behandlinger som både giver utrolige synlige resultater samtidig med at give dig en god følelse. Gennem en sund livsstil og regelmæssig pleje med Philip Kingsley, kan du føle dig sund og smuk både indvendigt og udvendigt – takket være de effektive produkter udviklet af eksperter.

Læs mere om hvordan du får det meste ud af PK Prep i din hårstylingrutine.

2019 © The Hut.com Limited er registreret i Storbritannien (virksomhedsnummer 05016010) med adresse på Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, UK, M90 3DQ

Sikker betaling med
Visa Mastercard Maestro Amex Paypal Klarna