Filter

  Hudplejeprodukter

Ryd

  Hudtype og behov

Ryd

  Hovedingredienser

Ryd

  Average Reviews

Ryd

  Pris

Ryd

  Besparelse

Ryd
 

Ole Henriksen

21 reultater

Hvordan får man smuk og sund hud med ungdommelig glød?
Med verdenskendte produkter fra Ole Henriksen; gå på opdagelse i vores store udvalg af produkter med aktive ingredienser såsom Applesinekstrakt, som stimulerer hudens cellefornyelse, E Vitamin som beskytter mod miljømæssige aggressorer. Udforsk vores sortiment af Ole Henriksen nedenfor og giv din hud den pleje og næring, den har brug for.

Ole Henriksen
 har et produkt til hvert trin i din hudplejeregime, hvad enten hudtype eller behov; cleansing, fugt, scrubs og behandlinger. Ole Henriksen har også udviklede særlige produkter for øjne, pigmentpleje, anti-ageing og til badet & kroppen. Prøv også deres CC cremer som nemt skjuler misfarvninger og rynker.

Med så mange opfriskende og luksuriøse hudplejeprodukter med lækre ingredienser er det ikke underligt at Ole Henriksen er blevet populært over hele verden. Specielt Facial Mists fra Ole Henriksen er et hit, og perfekte at have med på farten til at holde huden frisk og velplejet i løbet af dagen. Find selv din favorit og oplev den fortryllende forandring. Din hud vil elske dig for det.

Sorry, we can't find any results that match your chosen filters