Om Nip+Fab

Nip + Fab er grundlagt af Maria Hatzistefanis (som også er grundlæggeren af det luksuriøse mærke Rodial). Den tidligere skønhedsredaktør identificerede en mangel indenfor skønhedsindustrien, netop manglen på et hudplejemærke som tilbød målrettede behandlinger til overkommelige priser. Nip + Fab blev etableret i 2010 i London, og er i dag tilgængeligt i hele verden; mærket findes i over 10 lande på globalt plan, hos nogle af de største skønhedsforhandlere. 

Nip + Fab hudpleje giver dig innovative ingredienser, som giver øjeblikkelige og langvarige resultater, så du får renere, strammere og jævnere hud. 

Nip + Fab makeup giver dig en fejlfri finish, et defineret ansigt med blandbare foundationnuancer, samt suveræne contouringprodukter der kan kombineres med highlighterpaletter for et ”Instaready” look.


Shop Nu

Nip + Fab hudpleje og makeup leverer produkter giver øjeblikkelige resultater, samt målrettede behandlinger til hverdagen; behandlinger til både appelsinhud, mørke rander og rynker. Udviklet med klinisk testede naturlige ingredienser og avanceret teknologi, hvert produkt er effektivt og arbejder sammen med huden for det bedste resultat.

2019 © The Hut.com Limited er registreret i Storbritannien (virksomhedsnummer 05016010) med adresse på Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, UK, M90 3DQ

Sikker betaling med
Visa Mastercard Maestro Amex Paypal Klarna