Discover

Hvilken foundation er den bedste til fuld dækning?

Hvilken foundation er den bedste til fuld dækning?

Uanset om du vil dække pletter, ardannelse og pigmentering fuldstændigt, eller du skal på en aften ude og vil have en base, der forbliver i orden, har denne foundation med fuld dækning en plads i enhver makeuptaske.

For at hjælpe dig med at finde din perfekte formel har vi udformet en liste over de mest elskede foundations med fuld dækning til alle hudtyper og -toner.

10 af de bedste foundations med fuld dækning 2020

  1. NARS Cosmetics All Day Luminous Weightless Foundation
  2. Yves Saint Laurent All Hours Liquid Foundation
  3. The Ordinary Coverage Foundation
  4. Urban Decay All Nighter Foundation
  5. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup
  6. MAC Studio Fix Fluid
  7. NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation
  8. Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation
  9. Sleek MakeUP Lifeproof Foundation
  10. Lancôme Teint Idole Ultra 24H Foundation

Hvilke er de bedste foundations til fuld dækning?

NARS Cosmetics All Day Luminous Weightless Foundation

Skab den perfekte, fejlfrie base med NARS All Day Luminous Weightless Foundation. Den stærkt pigmenterede, ultralette formel glider på huden og leverer en fuld, men alligevel naturlig dækning, der forbliver på hele dagen. Foundationen er oliefri og så blandbar, at den er den perfekte kombination til fedtede hudtyper, den holder olien i skak, så huden ikke ser tør ud. Påfør med fingrene for fuld dækning, hvilket ser naturligt ud på huden.

Yves Saint Laurent All Hours Liquid Foundation

YSL All Hours Foundation er smukt mat, langvarig og er perfekt til dem med let fedtet hudtekstur. Foundationen er vand- og svedafvisende og med op til 24 timers brug ser den lige så perfekt ud på slutningen af dagen, som da du påførte den. Formuleret med en rig koncentration af fine pigmenter udglattes All Hours over urenheder og pigmentering for en fejlfri finish, der ikke ser tung eller grumset ud på huden.

The Ordinary Coverage Foundation

Uden at skabe en ‘maske’-fornemmelse på din hud skaber The Ordinary Coverage Foundation en jævn hudtekstur, der dækker pletter og urenheder fuldstændigt. Den halvmatte finish ser naturlig ud på huden og holder hele dagen uden at samles eller lægge sig i fine linjer og rynker. Med SPF15 er The Ordinary Coverage Foundation den perfekte foundation til fuld dækning.

Urban Decay All Nighter Liquid Makeup

Med en 25 % pigmenteret formel skaber Urban Decay All Nighter Liquid Foundation en fejlfri base med kun ét lag. Den oliefrie, gelbaserede formel glider ind i huden og holder olierne i skak, med en mat men ikke fladt finish. All Nighter slører urenheder og let lysspredende pigmenter lader huden se glat og perfekt ud. Den holder som navnet antyder, hele dagen og hele natten på huden.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup

Den ikoniske Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup er stadig en af de bedste foundations, som giver fuldkommen perfekt hud. Gennem varme, luftfugtighed og dine daglige aktiviteter forbliver foundationen på plads og ser lige så perfekt ud hele dagen som den gjorde, da den blev påført om morgenen. Med en ekstra bonus i form af SPF10 beskytter foundationen også din hud mod miljømæssige aggressorer og UV-stråler.

MAC Studio Fix Fluid

Udglat porerne og dæk fejl i huden med MAC Studio Fix Fluid Foundation. Den oliefri formel holder glansen i skak og skaber en smuk afbalanceret hudtone med en mat finish. Studio Fix er beriget med E-vitamin og silica. Den påføres glat på huden med fingrene, svamp eller børste. Varme-, vand- og svedafvisende – foundationen forbliver på plads og ser perfekt ud hele dagen.

NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation

Med en vandlignende struktur, der kan opbygges til en fuld dækning på huden, er NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation velegnet til alle hudtyper og dækker eventuelle mangler. Den cremede matte finish ser naturlig ud på huden og ser ikke tung eller grumset ud, som mange produkter med høj dækning gør. Påfør to tynde lag for at skabe en fejlfri base, der holder.

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation er silkeblød, vægtløs og forbliver behagelig på huden på trods af sin fejlfri finish med fuld dækning. Med pigmenter som ægte hud reflekterer foundationen lys for at forbedre de naturlige konturer og dimensioner i dit ansigt. Den skjuler rødme og urenheder, og din hudtone bliver afbalanceret og mat med en naturlig udstråling.

Sleek MakeUP Lifeproof Foundation

Opnå en perfekt hudtekstur med Sleek MakeUP Lifeproof Foundation. Med et så varieret nuanceområder passer Lifeproof til alle. Den udglatter din struktur og urenheder for at skabe en fejlfri base, der varer i timevis. Foundationen er beriget med soft focus-pulver hjælper med at kontrollere olie og minimere udseendet af fine linjer og efterlader en smuk finish med fuld dækning, der ligner din egen hud.

Lancôme Teint Idole Ultra 24H Foundation

Skjul alle urenheder og skab en fejlfri base med Lancôme Teint Idole Ultra 24H Foundation. Med en let, cremet konsistens er denne foundation blandbar og udjævnet problemfrit ind i huden for at skabe en stribefri, strålende base. SPF15 beskytter huden mod miljømæssige aggressorer, der hjælper med at forhindre skader på din hud, mens den smukke dækning perfektionerer din hud med en naturlig mat base.Forfatter og ekspert