Alpha-H Skin Loving Vitaminer

Beskrivelse

Alpha-H har udviklet en formidabel vinderhånd med kraftige antioxidanter: A-, C- og E-vitamin, pakket sammen for første gang, for at skabe den enkleste, men mest effektive hudplejeprodukt på markedet i dag. Dermatologer og hudplejeeksperter har længe kendt til betydningen af ​A-, C- og E-vitamin for en god sund hud. Uden den rigtige balance af vitaminer, bliver huden tør, træg og modtagelig for en række lidelser. ACE giver vores hud de rigtige kort på hånden, ved at levere vitaminerne der hvor de hører til, i koncentrationer, der let kan absorberes.

Sættet med ACE Power Vitamin indeholder:

Vitamin A 0,5 % 15ml
Dette er en regenererende serum til tør, aldrende hud, hvor A-vitaminet tilføres i form af retinylpropionat, som virker ved gradvist at øge cellefornyelsen og forbedre din huds evne til at holde på fugtigheden. Din hud bliver mere fast, og forekomsten af fine linjer og rynker vil formindskes.

C-vitamin 15ml
Denne serum virker ved at en glansløs, aldrende og pigmenteret hud et foryngende løft, og er en kombination af C-vitamin, vindruekerneekstrakt og hyaluronsyre, der kombineres og formindsker fremkomsten af alderspletter, så du får en naturlig, ungdommelig og sund glød.

 E-vitamin 15ml
En førstehjælpsserum indeholdende E-vitamin, som virker ved at booste hudens immunforsvar, reducere inflammation og rødme, mens funktionen af hudbarrieren forstærkes, så hudens hydrering varer længere.

Anvendelse:

  • Hver aften efter rensning af huden blendes 3-4 dråber A-vitamin-serum over ansigt, hals og dekolletage. Lad serum blive absorberet i huden i et par minutter, før du smører din natcreme på.
  • Hver morgen, efter rensning af huden blendes 3-4 dråber C-vitamin-serum over ansigt, hals og dekolletage. Lad serum blive absorberet i huden, før du går videre med det næste trin i dit hudplejeprogram.
  • Påfør E-vitamin-serum dag eller nat, efter behov - på alle udtørrede, betændte eller irriterede områder af teinten. Den kan påføres over A- eller C-vitamin-serum. Dup en lille mængde på eventuelle ar efter urenheder, for at fremskynde helingsprocessen. E-vitamin kan også blandes i enhver fugtighedscreme eller natcreme, for at booste de antioxiderende og rehydrerende egenskaber. Du skal blot bruge fingerspidserne til at blande 3-4 dråber i dit foretrukne produkt, før masserer det over ansigt, hals og dekolletage.

Produktdetaljer

Brand:
  • Alpha-H

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Hvornår modtager jeg det?

Tjek venligst lagerstatus på varen når du bestiller den. Denne vare er:

Husk at tilføje leveringstid (2-3 arbejdsdage) for at få en korrekt indikation af hvornår du modtager din levering.

Hvordan ved jeg om min ordre er afsendt?

Du vil modtage en e-mail der bekræfter hvornår din vare er afsendt.

Du kan også tjekke status på din ordre og individuelle varer ved at logge ind på Min konto detaljer og anvisninger.

Tillad venligst 10 arbejdsdage fra afsendelsen af ​​din ordre, inden du underretter os om eventuelle sene leverancer.

Det kan være tilrådeligt at tjekke med dine naboer for at se, om en pakke er blevet efterladt hos dem, kontrollere eventuelle udhuse, eller andet, hvor den kan stå, hvis leveringen ikke kan komme gennem din brevsprække. Du kan også kontakt dit lokale postkontor for at høre, om leveringen er blevet returneret til depot.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med varen?

Venligst læs vores returpolitik.

414 kr

Udsolgt

Udsolgt

Gave

Få en GAVE med når du køber for 600 kr.

Få en Bellapierre Cosmetics Gel Eyeliner - Ebony med som gave når du køber for 600 kr.
Gaven bliver automatisk tilføjet til din kurv. Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Se Alle

Få en GAVE med når du køber for 600 kr.

Få en Bellapierre Cosmetics Gel Eyeliner - Ebony med som gave når du køber for 600 kr.
Gaven bliver automatisk tilføjet til din kurv. Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Se Alle

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med varen?

Venligst læs vores returpolitik.

Alpha-H Skin Loving Vitaminer

Vælg billede

Alpha-H Skin Loving Vitaminer