Beklager, dette produkt er midlertidig udsolgt. Tilføj det til din ønskeliste for at modtage en e-mail, når det er tilbage på lager.

Andre kunder købte i stedet

Origins A Perfect World for Eyes Firming Moisture Treatment with White Tea 15 ml

DKK 261.0

261 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Udsolgt

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Kundeanmeldelser

Overall Rating : 3.0 / 5 (1 anmeldelser)
  • 0 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Amazing... Meeeen

Jeg er for kort tid siden begyndt at bruge dette vidunderligt produkt, som med det samme gav fantastiske resultater! Fugtet hud omkring mine sarte omgivelser, minimering af de små linjer man har under øjet, og er endelig næsten af med de små røde plamager jeg havde i kanten af øjnene! Mirakeltreatment, jeg er vild med det! Men.. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at produktet er dyrt.. Og det er ikke en himmelsk duft produktet har, det er stinker heller ikke, så det er egentlig ikke generende. Vil dog helt klart købe igen, men nok ikke som fast produkt desværre pga prisen :( det skal dog siges at det her er billigere end i Matas, og at Matas jo selfølgelig til tider køre med tilbud på Origins :)

Var dette til hjælp?