De bedste brands
Udforsk

Kvinden bag Shiffa Dubai

Kvinden bag Shiffa Dubai

Den kvindelige Dr. Lamees fra de arabiske emirater står bag det luksuriøse hud- og hårplejemærke Shiffa Dubai.

Oprindeligt startede Shiffa med et enkelt produkt, som Dr. Lamees testede på sig selv: en graviditetsolie, eftersom hun selv var gravid og manglede et produkt som det. Olien virker nærende og fugtgivende på den gravides følsomme og sårbare hud. Da det første produkt var en stor succes, fortsatte Dr. Lamees i samme stil og udviklede sin første kollektion indenfor hudpleje. Hun kombinerer naturen og videnskaben.

Dr. Lamees fandt det udfordrende at bryde igennem i industrien, som hovedsageligt var styret af mænd. Men hendes hårde arbejde og ambition viste sig at kunne betale sig; i 2005 fik hun offentlig anerkendelse af Sheikh Mohammed Establishment og modtog en række priser for sine opnåelser.

Shiffa er inspireret af det gamle arabien, og opfordrer til selvforkælelse med de mest luksuriøse ingredienser som bringer dine tanker og krop på en beroligende rejse.

Er du endnu ikke bekendt med Shiffas lækre produkter? Vi har samlet nogle af vores favoritter her, så du kan forkæle dig selv med lækre produkter fra Dr. Lamees:

 1. Shiffa Invigorating Hair Oil
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Shiffa Invigorating Hair Oil

  Forkæl dit hår med de luksuriøse ingredienser nøje udvalgt af Dr. Lamees – denne hårolie styrker og nærer dit hår med blandt andet pebermynte, rosmarin, hyben og mandelolie, og giver dig blødt og skinnende hår.

  Køb nu med gratis levering
 2. Shiffa Healing Balm
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Shiffa Healing Balm

  Denne multi-tasker er et sandt vidunder! Brug den på både ansigt og krop, for at opleve dens helende, lindrende og fugtgivende egenskaber. Den absorberes hurtigt og kan endda bruges til at behandle eksem, rosacea og psoriasis.

  Køb nu med gratis levering
 3. Shiffa Pregnancy Body Oil
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Shiffa Pregnancy Body Oil

  Den som det hele startede med! Er du selv eller en du kender gravid? Forkæl maven med Dr. Lamees’ olie og mærk hvordan den fugter og beroliger huden.

  Køb nu med gratis levering


Maria

Maria

Beauty Editor

Altid på udkig efter spændende, nye økologiske produkter. Fan af det naturlige look, og sværger til bareMinerals. Jeg har en næsten uendelig samling af hårprodukter, og tror på man aldrig kan have for mange hårolier og tørshampooer. Hvis jeg kun måtte vælge ét makeupprodukt til at have med på en øde ø, ville jeg prioritere min Billion Dollar Brows Universal Brow Pencil!